Bisnis

Bermain Kartu

Untuk bisnis pemilik dengan kredit, ini adalah berita besar-anda tidak perlu khawatir tentang pengaturan bisnis nilai pinjaman, memfailkan perniagaan pajak atau kewangan kenyataan, atau mendapatkan seseorang untuk percaya pada visi syarikat anda, seperti yang perlu anda lakukan untuk yang lain bisnis pembiayaan pilihan. Skor kredit yang besar membantu kuasa kelulusan dan membuka banyak pilihan untuk pemohon untuk memilih dari. Bagaimanapun, jika anda mempunyai yang buruk peribadi skor kredit atau tidak cukup data untuk membuat skor kredit-masalah besar untuk perniagaan kecil, sebagai Nav berkata dalam belajar kredit hantu beberapa tahun yang lalu-itu boleh menjadi sangat bermasalah.

(Lihat ini panduanmenggunakan perniagaan utama kad kredit penerbit pengguna laporan kredit garis panduan di sini). Lihat ini perniagaan kad kredit dari rakan-rakan kami untuk mencari kad kredit untuk bisnis anda. Untuk menjadi cocok untuk tawaran terbaik berdasarkan kelayakan anda, mendaftar untuk bebas dengan Nav sekarang.

Sementara kad tidak berat di perjalanan tunjangan, tidak ada tunjangan, termasuk kecemasan kad pengganti, mendapat baru kad atau bahkan tunai 24/7 dan sewa kereta kerosakan pengecualian perkhidmatan. Membeli perlindungan juga bagus manfaat yang memberikan anda 90 hari penggantian, perbaikan atau balik untuk dipilih barang-barang anda membeli dengan kad; ia juga berfungsi pengilang jaminan pada barang-barang anda membeli. Tahunan bayaran $ 0 memberikan kartu ini rangsangan tambahan, dan kerap selamat datang menawarkan boleh memberi anda uang untuk membayar anda keseimbangan atau menghabiskan apa pun yang anda inginkan. American Express telah lama diukir sendiri istimewa khusus dalam perniagaan kad kredit ruang, menawarkan tinggi-end ganjaran dan faedah untuk mengukuhkan bisnis, sementara juga inovasi online akaun alat pengurusan dan perkhidmatan untuk membuat semula jadi pertimbangan untuk apa-apa perniagaan kad kredit pembeli.

Ini bermakna bahawa mungkin ada istilah yang berbeda untuk perniagaan kad dan kad peribadi, dan dicapai kad kredit pembeli perlu memahami ini perbezaan sebelum mereka memohon. Bahkan jika kau tidak punya urusan lagi, sama ada ia adalah sepenuhnya berusaha atau pekerjaan sampingan dari anda korporat pekerjaan, ia masih boleh dapatkan kelulusan untuk perniagaan kad kredit. Itu kerana perniagaan kad biasanya bergantung pada peribadi anda skor kredit sebagai salah satu faktor yang menentukan untuk kelulusan. Jika skor FICO anda tidak seperti yang baik seperti yang anda perniagaan tahu, ada segelintir kecil dijamin kad kredit untuk perniagaan yang bisa membantu anda memperbaiki kredit anda seperti yang anda membina jenama anda. Jika anda tidak menciptakan profil kredit dengan tiga pengguna utama biro kredit, mencari perniagaan kad kredit boleh menjadi cabaran.

Dalam banyak kasus, kad kredit terbaik untuk udara batu ada bonus lebih dari $500 dan datang dengan bagasi, perjalanan kredit, kategori menghabiskan bonus dan TSA precheck kredit. Hanya kerana ada beberapa perniagaan kad kredit pilihan bagi orang-orang tanpa kredit peribadi, ada beberapa pilihan di mana nombor Keselamatan Sosial atau jaminan pribadi tidak diperlukan untuk menjadi diluluskan, tetapi mereka terhad. Itu Brexit kad, untuk contoh, bergantung pada SATU untuk mereka jamin, jadi nombor Keselamatan Sosial tidak diperlukan untuk memohon. Bagaimanapun, sejak Brexit kad menulis off dari KAD, prop tidak sesuai dengan kartu ini. Memilih kad kredit perniagaan tidak begitu berbeda dari memilih hak peribadi kad kredit. Bagaimanapun, bisnis pemilik perlu benar-benar penyelidikan pilihan mereka untuk memahami betul-betul bagaimana instrumen kewangan ini boleh digunakan untuk membantu mereka perniagaan dan untuk memastikan bahawa ia tidak berbalik pada mereka keuangan.

Sejak syarikat telah dianggap lebih berisiko peminjam dari sudut pandang pemberi pinjaman, keperluan kredit untuk bisnis kad kredit kadang-kadang bahkan lebih sempit daripada di bidang peribadi kad kredit. Hanya ada segelintir pilihan dari utama perusahaan kartu kredit untuk usahawan dengan buruk atau ada kredit. Perjalanan yang terbaik kad kredit biasanya memerlukan yang baik untuk kredit yang cemerlang skor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button