Bisnis

Sehari-hari Kartu Bebas Setiap Hari Ingin, Kartu Ucapan

(Lihat ini panduanmenggunakan perniagaan utama kad kredit penerbit pengguna laporan kredit garis panduan di sini). Lihat ini perniagaan kad kredit dari rakan-rakan kami untuk mencari kad kredit untuk bisnis anda. Untuk menjadi cocok untuk tawaran terbaik berdasarkan kelayakan anda, mendaftar untuk bebas dengan Nav sekarang.

Kad kredit, di sisi lain, boleh mengenakan bayaran pendahuluan plus satu curam kepentingan kadar untuk kemudahan ini. Dalam kebanyakan kasus, tiada had untuk berapa banyak mata atau batu atau berapa banyak wang tunai kembali anda boleh mendapat dengan kartu kredit. Sementara beberapa kad had berapa banyak menghabiskan layak untuk ganjaran bonus — iaitu ganjaran yang lebih tinggi yang ditawarkan dalam kategori— setelah kau menabrak batas, anda masih akan mendapat ganjaran di pangkalan kadar.

Untuk bisnis pemilik dengan kredit, ini adalah berita besar-anda tidak perlu khawatir tentang pengaturan bisnis nilai pinjaman, memfailkan perniagaan pajak atau kewangan kenyataan, atau mendapatkan seseorang untuk percaya pada visi syarikat anda, seperti yang perlu anda lakukan untuk yang lain bisnis pembiayaan pilihan. Skor kredit yang besar membantu kuasa kelulusan dan membuka banyak pilihan untuk pemohon untuk memilih dari. Bagaimanapun, jika anda mempunyai yang buruk peribadi skor kredit atau tidak cukup data untuk membuat skor kredit-masalah besar untuk perniagaan kecil, sebagai Nav berkata dalam belajar kredit hantu beberapa tahun yang lalu-itu boleh menjadi sangat bermasalah.

Seperti peribadi kad kredit, perniagaan yang paling kad anugerah sehingga 3 mata setiap 1 USD untuk pembelian perjalanan. Untuk Amerika pembelian, kau dapatkan 4 mil per $ 1, 2 mil per $ 1 di restoran, termasuk layak perkhidmatan penghantaran, 2 mil untuk semua perjalanan lain, dan 1 mil per $ 1 untuk semua yang lain. Pemegang juga akan menerima 25% kembali sebagai kredit untuk layak dalam penerbangan pembelian.

Lain menghabiskan kategori terdiri dari 1-2% dengan tidak perlu mendaftar untuk menghabiskan bonus. Ganjaran yang tidak terhad, dan kartu kredit yang berfungsi sebagai Costco keahlian kad. Tunjukkan itu di checkout untuk mendapatkan tawaran hebat di Costco barang dagangan, atas sehingga anda membeli untuk anda akaun, dan membuat orang-orang ganjaran untuk tidak pengeluaran apabila anda ganjaran sijil dikeluarkan februari. Ini kad mempunyai harga yang lebih rendah daripada yang lain runcit dan Gudang Kelab kad, jadi gunakan ia untuk pembelian anda di kedai, talian di Costco web, dan di mana-mana anda membeli-belah. Anda mendapatkan poin untuk anda semua perniagaan pembelian, dan ahli-ahli pasukan dan pekerja yang telah dikeluarkan kad boleh dimasukkan ke dalam akaun anda untuk lebih cepat ganjaran hasil. Kedua-dua mungkin menawarkan mata bonus, ganjaran mata, pengenalan mata, dan tanda-bonus, tetapi terdapat beberapa orang yang berbeza perbezaan antara mereka peraturan.

Dalam 2019 Federal Reserve Kecil Perniagaan Kredit Ukur, kebanyakan pemilik perniagaan di AS — kira ukuran yang digunakan mereka sendiri kredit untuk mengakses modal untuk perniagaan mereka. “Sama ada kau baru syarikat atau ditubuhkan satu, kad kredit perniagaan adalah alat yang penting untuk pembiayaan perniagaan anda,” kata Ty Kiisel, bisnis pinjaman dan pembiayaan pakar dan kandungan pengarah Nav. Ketika anda memohon untuk perniagaan kad kredit, anda kelulusan berdasarkan peribadi anda skor kredit. Ini juga berarti bahwa anda secara pribadi bertanggung jawab untuk semua hutang yang terkumpul pada kad, bahkan jika mereka datang dari perusahaan anda, dan ini bisnis yang gagal.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button