Bisnis

Verizon Perniagaan

Pinjaman, jaminan pinjaman, dan memberikan disediakan untuk individu, perniagaan, koperasi, petani dan peternak, awam entitas, organisasi nirlaba, suku-suku Asli Amerika, dan perniagaan swasta dalam masyarakat luar bandar. Sumber-sumber kewangan perniagaan program sering digunakan dengan orang-orang lain publik dan swasta pemberi pinjaman untuk bertemu perniagaan dan keperluan kredit di kawasan yang kurang. Dana dimaksudkan untuk membantu meningkatkan kualitas hidup dalam masyarakat luar bandar dengan meningkatkan peluang ekonomi dan memastikan diri mapan untuk generasi mendatang. Perkhidmatan Online untuk Perniagaan adalah standar dalam talian perkhidmatan untuk perniagaan, diluluskan diri berjaya akta pengaudit, dan organisasi lain yang mungkin menghubungi kami. Perkhidmatan ini adalah optima dan kontemporer – kau boleh akses pada beberapa alat-alat pada bila-bila masa, termasuk peranti pintar seperti anda telefon bimbit atau tablet. KAMI syarikat memainkan peranan yang penting dalam masyarakat Amerika seperti enjin kreativiti, inovasi dan ekonomi peluang.

Penulis kami Berbicara siri ciri-ciri penulis terbaik perniagaan baru buku-buku dalam minggu ini adalah isu, Joann S. Lublintalks berbicara tentang Kuasa ibu-Ibu. Tambahan untuk siri minggu ini termasuk Gregory B. Fairchildon ini Perbatasan Berikutnya dalam Kesaksamaan Kaum dan Nicolai Tillischon Bagaimana untuk Merumuskan cita-Cita . Penulis kami Berbicara siri ciri-ciri atas Hollywood bahasa dan dialek pelatih Denise Woodsdiscussing beliau buku baru tentang bagaimana untuk berkomunikasi dengan nafas dan suara kepelbagaian dan warna yang lebih baik. Itu kenyataan-kenyataan tidak unjuran keputusan atau prestasi yang lain petunjuk, tetapi trend atau objektif, seperti yang sesuai, termasuk rancangan, inisiatif, acara, produk, penyelesaian dan perkhidmatan, mereka pembangunan dan potensi. Walaupun Holcim percaya bahawa harapan dapat dilihat dalam kenyataan-kenyataan berdasarkan munasabah andaian pada tarikh penerbitan dokumen ini, pelabur memperingatkan bahwa kenyataan ini tidak menjamin masa depan prestasi.

John Taylor dan Kaya Riley bersama-Ceo Asal bahan-Bahan yang menyediakan proprietari platform teknologi yang membolehkan syarikat-syarikat untuk mengeluarkan barang-barang mereka dengan kesan yang kurang negatif. Dalam sebuah wawancara yang mendalam pada rekaman McKinsey pada Permulaan, eksekutif berbincang pertumbuhan rancangan pada masa apabila lebih dan lebih syarikat mencari mapan penyelesaian. Banyak syarikat dikendalikan melalui sebuah entitas yang terpisah seperti sebuah syarikat atau perkongsian . Dalam kebanyakan bidang kuasa, orang-orang yang bisa mengatur apa-apa institusi dengan menyerahkan tertentu dokumentari dokumen-dokumen yang berkaitan Menteri Luar Negeri atau bersamaan negeri dan memenuhi tertentu yang lain berterusan obligasi. Hubungan dan undang-undang hak-hak pemegang saham, terhad rakan-rakan atau ahli dikawal oleh dokumen konstituen dan di bagian oleh undang-undang bidang kuasa di mana syarikat dianjurkan. Secara umum, pemegang saham perusahaan, terhad rakan-rakan perkongsian terhad dan ahli-ahli perseroan dilindungi dari liabiliti peribadi untuk hutang dan obligasi yang nyata, yang adalah undang-undang yang dianggap sebagai yang memisahkan “orang”.

Yang kurang dibincangkan hasilnya adalah peningkatan jumlah online ulasan dan penilaian – 40 untuk 80 peratus lebih tinggi dalam teras pandemik bulan pada tahun 2020 dari tahun sebelumnya . Lama tuas jenama nilai, iklan yang lebih tinggi menghabiskan dan promosi besar hanya kurang relevan ketika pengguna mempunyai akses untuk begitu banyak mulut ke mulut maklum balas. McKinsey menunjukkan bahawa syarikat-syarikat boleh bertindak dalam enam cara, seperti dengan memperkenalkan teknologi alat untuk menganalisis dan dengan menggunakan pengguna maklum balas ke bentuk semula produk. Bahan-bahan tradisional yang digunakan untuk menghasilkan pengguna dan barang-barang perdagangan akaun selama hampir setengah global emisi gas rumah kaca.

Untuk membangunkan strategi dalam kedua-dua pendek dan jangka panjang, syarikat perlu set up perolehan pusat saraf yang membawa bersama-sama pakar dalam rantaian bekalan, perancangan, membiayai, operasi dan engineering. Utama kesihatan cabaran yang ditimbulkan oleh COVID-19, kesan pada kesihatan mental global mungkin sekurang-kurangnya difahami. McKinsey ditemuramah Garen Staglin, pengerusi dan co-pendiri Satu Fikiran, bukan keuntungan organisasi yang misinya adalah untuk mempercepat otak penyelidikan kesihatan dan sokongan kesihatan mental.

Pada bulan April tahun 2020, kita diterbitkan siri sembilan skenario sebagai sebahagian daripada kami model ekonomi dan mewawancarai ribuan global pemimpin perniagaan tentang mereka prospek ekonomi. Terbaru kami penyiasatan menunjukkan lebih optimis tentang ekonomi dan prospek bisnis daripada di mana-mana masa sejak awal krisis—dan pada beberapa bidang lebih dari dalam beberapa tahun terakhir . Namun, permintaan yang lemah terus mengancam pertumbuhan perniagaan, dan wabak tetap risiko terbesar untuk pertumbuhan di negara-negara ditinjau. Kami baru Asia Suara ciri, 72 McKinsey Asia rakan-rakan meninggikan suara mereka dan berbagi cerita mereka. Sejak wabak mula, 42 persen dari pekerja di seluruh dunia telah melaporkan penurunan dalam kesihatan mental.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button